Dag 1. Maastricht naar Vinalmont

Maastricht naar Vinalmont
Dagafstand: 66 km
Snelheid: 14,82 km/u
Max: 33 km/u
Max klim: 7%
Hoogte: 338 meter

Zo de eerste dag zit erop.
Vanmorgen heeft Toine en Bart, mij en Wilbert en mama, papa naar Maastricht gebracht en zijn we na een kop koffie/thee om half 11 vertrokken. Eerst via de knoop punten langs de Jeker en de Geer mooie tocht over auto luwe wegen. In Rutten op de bank gepicknickt en het heerlijke slaatje van mama opgegeten. Om kwart over een zaten we weer op de fiets opzoek naar een boom. Toen begon het te regenen en dat ging zo snel dat we nog wel onze jas maar niet meer onze broeken konden aantrekken. Jammer want door de regen geniet je minder van de mooie omgeving. Het regende zo hard dat het water zo hoog stond op de weg dat we het water letterlijk in de schoenen hebben staan. We zijn nu bij een B&B helemaal in de natuur prachtig modern ingericht. Na een heerlijke douche hebben we eerst even gekaart ( en ik heb gewonnen) en nu liggen we heerlijk na groot beeld Voetbal te kijken.

 

 

Ons onderkomen. En natuurlijk kaarten.

Ons onderkomen.
En natuurlijk kaarten.

Een leuk B&B.

Een leuk B&B.

 

Vertrek Maastricht Jekerweg.

Vertrek Maastricht Jekerweg.

 

Even drink pauze.

Even drink pauze.

2 thoughts on “Dag 1. Maastricht naar Vinalmont

 1. Mooi zo, de kop is eraf. Jammer van het buitje maar daar laten jullie je niet door uit het veld slaan natuurlijk. Nu maar hopen dat jullie zaterdag ook t.v. kunnen kijken als we de kwartfinale spelen.
  Groetjes
  Lia, Jan, Mieke en Sophie

 2. Hoi Els,
  Leuk om even te lezen hoe het jullie vergaan is op de eerste fietsdag. Jammer van die snelle bui, maar jullie zijn niet van suiker, dus het is allemaal goedgekomen. Ik heb vaak aan jullie gedacht gisteren. Ben benieuwd hoe het vandaag, maandag, gegaan is, hoop geen natte voeten meer. Geniet ervan. Groetjes, ook aan je vader,

  Margreet & Frank

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s