Donderdag 13 augustus 2015. Bad Mergentheim naar Wertheim

Fietsdag 13

Dagafstand: 55,2 km
Totaal: 603 km
Gem: 15,8 km/u
Temp: 38C
Max snelheid: 42,4 km/u
Stijging: 226 m
Totaal: 5759 m
Max klim: 13%
Gem klim: 3%

Onze laatste fietsdag. Voor vertrek nog even staan kletsen met de buurvrouw die gisteravond laat aan kwam en onderweg is van Bielefeld naar Stuttgart.
Om half 10 zaten we op de fiets op weg naar de eerste kop Koffie die hebben we na 3 km in Bad Mergentheim hebben genuttigd daarna door het ruime dal richting Lauda en daarna naar Tauber-bischofsheim. Wederom een prachtige plaats maar te vroeg voor de lunch dus broodjes en kuchen mee voor de picknick. Ook hier weer staan kletsen met een jong stel met een 11 maanden oude dochter onderweg van Ulm naar de Oostzee via de rivieren fietspaden. Zij fietsen in de slaaptijden van hun dochter dus later kwamen we ze weer tegen. Zij zaten heerlijk op een kleed aan de rivier waar hun dochter aan het spelen was. Nu wordt het dal wat smaller en gaan we afsluiten zoals begonnen. Met een aantal zeer pittige klimmen. Maar met het begin samen het mooiste stuk van de route.
Morgen weer terug naar Nederland.

image

One thought on “Donderdag 13 augustus 2015. Bad Mergentheim naar Wertheim

  1. Hallo genieters,

    Dank voor de mooie verslagen van jullie trips door de wereld, erg leuk. Het werpt bij ons de vraag op waar zijn jullie nog niet geweest, zo veel in zo een korte tijd,bijna jaloers makend.

    Wij hadden bezoek van over de plas, hebben veel genoten en ook nog veel gezien. Na een paar dagen regen is het ongelooflijk dat we 14 dagen mooi weer hebben gehad. Nu op naar Sail!

    Groetjes,

    Wilma en Jan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s