Dag 16 Candi Dasa naar Amed

Vrijdag 6 mei 2016
Candi Dasa naar Amed

Dagafstand: 40 km Totaal: 539 km


Gem: 11,7 km/u

Temp: 31C

Max snelheid 41,0 Km/u

Stijging: 763 m 

Totaal: 5546 meter

Max steilheid >20%

Gem steilheid 6%
Vandaag een behoorlijk zware etappe. Gelukkig zat het weer mee. Bewolkt maar het leek of we in de sauna fietsten het water gutsten van ons af.

Eerste stuk over een drukke maar goede weg. Daarna rechts naar de kust weg. Een prachtige route langs mooie huizen. Bij km 11 kwamen we bij het Taman Sukasada Water Paleis. Schitterende water tuinen. Was de moeite waard om even voor af te stappen. De kust weg werd iets rustiger en de bebouwing meer basic. Nu ook stukken zonder bebouwing daarnaast werd het ook steeds meer klimmen en soms stevige klimmen waar we een stukje moesten lopen. In de laatste 10 km kwamen er steeds meer vissers dorpjes met hun prachtig gekleurde boten op het strand een mooi plaatje met de zee en rotsen op de achter grond.

We waren al vroeg in Amed waar we een erg basic overnachtingsplek hebben aangetroffen. Het bed is schoon over de rest zullen we niet uitweiden maar water uit de kraan vonden we wel praktisch. Het heeft iets weg van de leuke Laotiaanse huisjes. In geweide hebben dan een idee. Morgen hebben we een overnachting op een resort en de verwachting is nu groot. Hopelijk schiet het dan net zo op als vandaag dan kunnen we lekker lang genieten van het resort.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s