Dag 4 Brienon-sur-Armancon naar Chatel Censoir

Maandag 11 juli 2016

Dagafstand: 77 km

Totaal: 252 km

Gem: 15,7 km/u

Temp: 27C

Max snelheid 32 km/u

Stijging: 184 meter 

Totaal: 626 meter

Max steilheid 11%

Gem steilheid 2%
Gisteravond was heel gezellig en vooral het eten was leuk. Het deed ons herrineren aan de keren dat we bij Ans en Marco gegeten hebben met tabouleh, worstjes, vlees op stokjes, wortelsalade, rijstsalade etc, daarna heerlijke kaas en toetje met Keuze uit 4 dingen waarvan 2 zelf gemaakt. Heerlijk. Wij zijn na de normale wedstrijd tijd naar onze kamer gegaan dus hebben het doelpunt van Portugal op onze kamer gezien. Deze uitslag was waarschijnlijk wel goed voor onze nacht rust.

Van morgen heerlijk frans ontbijtje en voor 10 uur zaten we op de fiets. De dag startte zoals gisteren eindigde met 30 km onverharde weg. Smalle paden en heel veel stof. We hebben onze snelheid drastisch naar beneden gehaald en zijn rustig over de onverharde paden gefietst wat een stuk aangenamer was Dan gisteren. Tot Migennes hebben we het canal de Bourgogne gevolgd. Bij Migennes mondt het kanaal uit in de Yonne. Wij zijn hier naar het zuiden gefietst richting Auxerre. Hier fiets je langs de rivier de Yonne. 

In Auxerre, was feest van herkenning maar nu was het gelukkig droog, zijn we even naar de katedraal geweest en naar Tour d’horloge. Even door de plaats gefiets en bij een restaurant een dag menu genomen. Daarna weer verder langs de Yonne die hier regelmatig wordt begeleid door Canal du Nivernais. Een prachtig stukje fiets route. Papa hier hebben we samen 2 jaar geleden ook gefietst en het is nog even mooi maar nu droog. Vandaag regelmatig Fietser gezien maar vooral veel bootjes. Inmiddels aan gekomen in Chatel Censoir waar morgen de extra lus naar Vezelay start en eindigt dus na 33 km zijn we weer op dezelfde plek. Ook hier ben Ik in 2014 naar toegefietst.

One thought on “Dag 4 Brienon-sur-Armancon naar Chatel Censoir

  1. Weer genoten van jullie verhaal. Wat leuk dat je op plekken komt waar je twee jaar geleden ook geweest bent. Wij zagen net in een tv programma beelden van Santiago de Compostella en moesten aan jullie denken.
    Groetjes
    Lia en Jan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s